Op de pagina vindt u de meest populaire elektronische recepten- en kookboeken om gezond en slank door het leven te gaan. Wanneer u graag meer wilt weten, klikt u gewoon door naar de website. Daar vindt u uitgebreide informatie over elk product.

7×7 Afslank Receptenboek

7×7 Afslank Receptenboek Zonder hongergevoel afvallen? Dat kan wanneer u gebruikt maakt van ingrediënten die uw metabolisme gaan verhogen. Met dit receptenboek kan u makkelijk 10 kg in 30 dagen afvallen. U ontvangt een e-book met daarin 49 recepten waaruit u kan kiezen. Bent u toch niet tevreden over het resultaat? Geen probleem. Het is een 100% tevredenheidsgarantie op deze aankoop. Daarbij krijgt u nog extra bonussen, boordevol informatie om gezond en fit door het leven te gaan.

27,95 euro

Meer info

Paleo receptenboek

Paleo receptenboek Paleo is helemaal in. Gezond eten door terug te gaan naar onbewerkt voedsel. Geen maaltijdgerechten van de winkel, geen koeken of verwerkt vlees maar teruggaan naar de basis nl. Groenten, fruit, zuiver vlees verwerken in super heerlijke gerechten. Daarbij heeft het nog eens het voordeel dat u met dit receptenboek kilo's gaat afvallen. Neem snel een kijkje en overtuig jezelf.

27 euro

Meer info

Cursus Natuurlijk Suikervrij

Cursus Natuurlijk Suikervrij Ontdek de schadelijke gevolgen van geraffineerde suiker, suikervervangers en E-nummers in de voeding. Hoe vervang je deze met natuurlijke producten voor een gezonde levensstijl. Verslaafd aan suiker? Ontdek hier hoe je er van afgeraakt.

67 euro

Meer info

Het VITADIS Slanker leven plan fase1

Het VITADIS Slanker leven plan fase1 Volg een eiwit dieet van het bekende Vitadis. 21 Recepten om van die kilo's af te geraken plus natuurlijk nog de producten om de recepten te maken. Diëten zonder hongergevoel. U mag dagelijks 6 maaltijden nuttigen en toch nog afvallen. Bent u op zoek naar een methode om snel gewicht te verliezen, dan is dit misschien iets voor jouw.

27 euro - 57 euro - 87 euro

Meer info